Ο.Σ.Π.Α (Ομοσπονδία Συλλόγων Πόρτο Ράφτη Αττικής)

Η φωτογραφία μου
Πόρτο Ράφτη, Greece
Η ΟΣΠΑ συνεδριάζει στον Πολυχώρο του Δήμου Μαρκοπούλου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, δίπλα στο ''Σ/Μ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ'', στο Πόρτο Ράφτη, την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα και ώρα 10.30 π.μ. Οι συνεδριάσεις είναι ανοικτές στους πολίτες.

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Καθαρισμός Ακτών Πόρτο Ράφτη- Κυριακή 2 Απριλίου 2017

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                              Μαρκόπουλο, 23/3/2017
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ                                              
Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

Καθαρίζουμε την παραλία του Καλού Γιαλού στο Πόρτο Ράφτη,
συμμετέχουμε στο «Let's Do It Greece»!

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Με στόχο να ομορφύνουμε τον τόπο μας, διαδίδοντας ταυτόχρονα το μήνυμα της συνεργασίας και του εθελοντισμού, σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε και φέτος, στην Πανελλήνια Περιβαλλοντική Δράση «Let's Do It Greece», στην οποία συμμετέχει για 6η συνεχή χρονιά ο Δήμος Μαρκοπούλου. Καθαρίζουμε την παραλία του Καλού Γιαλού, στο Πόρτο Ράφτη, την Κυριακή, 2 Απριλίου 2017 και ώρες 10 το πρωί με 1 το μεσημέρι!

Το «Let’s do it Greece» είναι μια Εθελοντική Εκστρατεία που ξεκίνησε το 2012 από νέα παιδιά που αγάπησαν τον εθελοντισμό μέσα από το σχολείο. Νέους που ονειρεύονται να ενώσουν όλη την Ελλάδα για έναν κοινό σκοπό, αναδεικνύοντας το καλό πρόσωπο της πατρίδας μας. Το πρόσωπο των ανθρώπων που προσπαθούν και προσφέρουν καθημερινά στον τόπο τους, το πρόσωπο των εθελοντών που συνεργάζονται σε κοινή προσπάθεια, το πρόσωπο της χαράς, της συμμετοχής και της δημιουργικότητας.

Προσκαλούμε όλους τους δημότες, συλλόγους, οργανώσεις και τοπικούς φορείς, να συνδράμουν στην μεγάλη αυτή εθελοντική προσπάθεια καθαρισμού!

Η φετινή δράση στον Δήμο μας, θα συμπεριλάβει, εκτός του καθαρισμού του παραλιακού μετώπου, συμβολική δεντροφύτευση και εικαστική παρέμβαση σε σκάφες συλλογής ογκωδών απορριμμάτων, οι οποίες και θα «μεταμοφρωθούν» σε έργα τέχνης από τους εθελοντές  «ζωγράφους» που θα συμμετάσχουν στο «LetsDo It 2017», μεταξύ των οποίων, μέλη των τμημάτων Ζωγραφικής & Δημιουργικής Απασχόλησης του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους», καθώς και τα μέλη του συλλόγου Α.Τ.ΟΜΑ!

Ο Δήμος Μαρκοπούλου θα παραχωρήσει σακούλες δύο ειδών, για ανακυκλώσιμα και μη, όπως επίσης και τα απαραίτητα απορριμματοφόρα και φορτηγάκια, για την αποκομιδή των απορριμμάτων. Επίσης, θα παραχωρήσει μπογιές και χρώματα, προκειμένου να βάψουμε τις σκάφες ογκωδών απορριμμάτων.

Μαζί σας μπορείτε να φέρετε τα γάντια σας, καπέλο και οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο πιστεύετε, ότι θα σας φανεί χρήσιμο, για τον καθαρισμό της περιοχής. Επίσης, όσοι επιθυμείτε, μπορείτε να φέρετε τα δικά σας πινέλα και χρώματα!

Ελάτε να «κινηθούμε» σε ρυθμούς Εθελοντισμού, ενώνοντας όλοι μαζί τις δυνάμεις μας, για ένα πιο όμορφο και καθαρό Περιβάλλον!

Ελάτε να δείξουμε την Όμορφη και Δημιουργική πλευρά της χώρας μας!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου