Ο.Σ.Π.Α (Ομοσπονδία Συλλόγων Πόρτο Ράφτη Αττικής)

Η φωτογραφία μου
Πόρτο Ράφτη, Greece
Η ΟΣΠΑ συνεδριάζει στον Πολυχώρο του Δήμου Μαρκοπούλου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, δίπλα στο ''Σ/Μ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ'', στο Πόρτο Ράφτη, την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα και ώρα 10.30 π.μ. Οι συνεδριάσεις είναι ανοικτές στους πολίτες.

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Πρακτικά συνεδρίασης Δ.Σ της ΟΣΠΑ–Ιανουάριος 2013



ΥΠ' ΑΡΙΘΜ. 24/2013 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ. ΟΣΠΑ

Την Κυριακή 13 Iανουαρίου και ώρα 9.30 π.μ. συνεδρίασε το Δ.Σ. της ΟΣΠΑ στον Πολυχώρο του Δήμου Μαρκοπούλου, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου στο Πόρτο Ράφτη. Στη συνεδρίαση παρέστησαν τα περισσότερα μέλη του Δ.Σ. Μεταξύ των παρευρεθέντων ήταν και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Δύναμη Ελπίδας" και δημοτικός σύμβουλος κ. Γεώργιος Αδάμος.
Ο πρόεδρος της ΟΣΠΑ κος Γεώργιος Ματσιώτας, αφού πρώτα καλωσόρισε τους παρόντες, τους ενημέρωσε σχετικώς για τα  θέματα ημερησίας διάταξης και ακολούθως έλαβε χώρα και σχετική συζήτηση:

1ο.)Θέμα:<<Κατεστραμένοι οδικοί καθρέφτες>>.
Αναλυτικά: Ο πρόεδρος της ΟΣΠΑ κος.Ματσιώτας αναφέρθηκε στο πρόβλημα με τους κατεστραμμένους οδικούς καθρέφτες και τον κίνδυνο που διατρέχουν οι οδηγοί,συζητήθηκε το τι λύση θα πρέπει να βρεθεί ώστε να αντικατασταθούν άμεσα.

2ο.)Θέμα:<<Μελλοντική εκδήλωση της ΟΣΠΑ>>.
Αναλυτικά: Ακούστηκαν και συζητήθηκαν προτάσεις απο το Δ.Σ,για την επικείμενη εκδήλωση της ΟΣΠΑ,και λίαν συντόμως η ΟΣΠΑ θα ενημερώσει για το που και το πότε θα πραγματοποιήσει την εκδήλωση αυτή.

3ο.)Θέμα:<<Κοπή πίτας>>.
Aναλυτικά:Συζητήθηκαν όλες οι τελευταίες λεπτομέριες της οργάνωσης,για την εκδήλωση κοπής της πίττας.


      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΤΣΙΩΤΑΣ                              ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΕΡΤΕΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου